пʼятницю, 1 березня 2019 р.

Прощавай зима - весна прийшла!

   Ось і закінчилася зима, пригріло сонечко, відразу покращав настрій. Але і холодна зима видалася для Підкамінської селищної бібілотеки цікавою. 
   Бібліотекарі Підкамінської селищної бібліотеки мали чудову нагоду побувати на засіданні районного методичного кластера . Дякуємо вчителям-філологам Хижук Г. В., Мартинюк І. С., Іллів О. В. за підтримку, співпрацю та можливість набратися нового досвіду. 

















А також у рамках співпраці зі школою  на базі ОЗ"Підкамінської ЗОШ І-ІІІ ступенів" відбувся семінар бібліотекарів "Впровадження ідей В. О. Сухомлинського в практику роботи бібліотек".






















Цікавою видалася і співпраця з церквою. Молодіжний форум Підкамінського деканату "Великого бажайте". Бібліотека мала за честь брати участь у форумі.



















Година вшанування пам'яті отця Методія (настоятеля Монастиря Походження Дерева Хреста Господнього Студійського Уставу у Підкамені).



























Приймаємо участь у громадських слуханнях при селищній раді та допомагаємо мультимедійною технікою.














А ще в Підкамінській селищній бібліотеці відбулася цікава зустріч з керівником громадської організації «Центр просвітництва та розвитку людини» із села Давидів Наталею Проць. Наталка – дуже активна людина, яка дбає за інтереси громадськості, сучасний лідер з високим рівнем ентузіазму. Вона поділилась своїм досвідом та ідеями щодо створення і побудови потужного громадянського суспільства в Україні, наголошуючи, що коло наших інтересів має поширюватись не лише на життєдайну, освічену громаду, а також на чинну владу, яка має бути контрольованою і підзвітною тій же громаді, взаємодіяти з останньою.















Загиблих під час подій на Майдані в лютому 2014 року ПАМ’ЯТАЄМО!!! ШАНУЄМО!!!