пʼятницю, 1 березня 2019 р.

Гостини у бібліотеці

   Сьогодні бібліотека вже не така, як була колись. Вона поєднала в собі безліч функцій і все для того, щоб споживачу-читачу було цікаво. 
   Тому з метою популяризації бібліотечних послуг та підвищення позитивного іміджу бібліотечної професії у Підкамінській селищній бібліотеці відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями 9-10 класів – учасниками гуртка виразного читання, яку організувала вчитель ОЗ «Підкамінської ЗОШ І-ІІІ ст.», керівник гуртка Іванна Степанівна Мартинюк. Допомагала їй Надія Миколаївна П’янтковська, заступник директора по виховній роботі, яка є теж вірним другом і помічником нашої бібліотеки.
   Розповідаючи про свою професію, бібліотекарі розкрили її багатогранність. Гості в свою чергу приготували нам цілий букет приємних сюрпризів – подарували книги, плакат «Підступний наголос», пригостили смаколиками, читали вірші, усмішки, притчі, порадували «Глечиком побажань». 
   Нагородою для бібліотекаря є вдячність читачів та їхні успіхи. Тож щиро дякуємо, Іванно Степанівно, за незабутню атмосферу радості, яку ви нам створили своїм заходом. Завжди раді вас бачити.