середу, 25 травня 2016 р.

УКРАЇНА В ЄВРОПЕЙСЬКІЙ РОДИНІ!

       День Європи в Україні - це символ нового початку, вільного та успішного шляху.
      Наразі ми лише святкуємо День Європи, проте і це певною мірою означає будівництво української держави на принципах європейської демократії та європейських цінностей. У цей день людей потрібно спонукати до того, щоб вони зрозуміли і стали прихильниками європейської інтеграції, задумалися, якою вони бачать Європу і роль України в ній.
     В рамках відзначення Дня Європи у нашій бібліотеці проведено годину запитань і відповідей "УКРАЇНА НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОПИ". У заході взяли активну участь старшокласники, бо саме в їхніх надійних руках знаходиться майбутнє України.


 
     Представлено тематичну виставку
"УКРАЇНА - КРАЇНА ЄВРОПЕЙСЬКИХ ЦІННОСТЕЙ"
 
    З метою допомогти усвідомити важливість європейського об`єднання, приналежність України до європейської сім`ї народів, ознайомити з культурою та побутом життя європейських країн проведено інтернет-круїз "ЄВРОПА НА ТВОЇЙ ДОЛОНІ", музичний калейдоскоп "МУЗИЧНІ КРОКИ УКРАЇНИ В ЄВРОПУ: З ІСТОРІЇ ПІСЕННОГО ЄВРОБАЧЕННЯ".
     Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за межами України, вона починається у серці кожного з нас. І МИ - ЧАСТИНА ЄВРОПИ.